Korpa
0 stavki
 
Posebna ponuda
FC02 FC02
4,490.00 RSD
2,690.00 RSD  
FC03 FC03
4,490.00 RSD
2,690.00 RSD  
Flower Flower
3,490.00 RSD
2,990.00 RSD  
Manna Manna
4,990.00 RSD
2,990.00 RSD  
SP06 SP06
4,790.00 RSD
3,190.00 RSD  
TF03 TF03
4,990.00 RSD
2,990.00 RSD  
X01 X01
4,790.00 RSD
1,990.00 RSD  
 
Proizvođači
 

Zaštita Privatnosti

Polisa zaštite privatnosti California Fitness Sport Web Shop -a
Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje na Web stranici calfitsport.rs, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane California Fitness Sport Web Shop -a ili u njegovo ime. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi. Primenjivost ove polise ne važi na Web stranicama van ovog domena, a kojima se pristupa sa California Fitness Sport Web Shop stranica putem veza ka drugim Internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da Vas potstaknemo da pročitate polise o zaštiti privatnosti ovih drugih Internet stranica kako bi saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju Vaše podatke.

Tipovi obaveštenja korisnicima
•    Oglasi
•    Lifleti
•    Newsletteri
•    Poštanska pisma
•    Katalozi
•    Telefonski pozivi
•    SMS

Tipovi prikupljanih informacija
Informacije koje California Fitness Sport Web Shop može prikupljati su:
•    Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
•    Informacije za naplatu i isporuku (broj kreditne kartice, adresa za isporuku)
•    Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima)

Prikupljanje informacija
U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:
•    prilikom online registracije korisničkog naloga
•    pri kupovini proizvoda
•    korišćenjem nekog servisa ili usluge
•    pri dostavi ili instalaciji proizvoda ili servisa
•    pristupanjem članskom klubu
•    učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
•    uspostavljanjem kontakta preko Web stranica
•    učestvovanjem u drugim aktivnostima California Fitness Sport Web Shop-a

Korišćenje informacija
Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:
•    popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama
•    organizacija i administracija članskog kluba
•    obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
•    organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
•    ponuda novih proizvoda i servisa
•    poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
•    sprovođenje istraživanja i analiza
•    slanje informacija u marketinške svrhe
•    obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

Prikupljanje informacija o drugim ili od drugih osoba
Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije “Preporučite prijatelju” ili preko nekih drugih opcija.

Prosleđivanje ličnih informacija
California Fitness Sport Web Shop ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.
California Fitness Sport Web Shop može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su naši agenti, servisni centri ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime. Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:
•    ispunjavanje korisničkih porudžbina
•    slanje marketinških obaveštenja
•    dostavljanje paketa
•    servisiranje proizvoda
•    održavanje članskog kluba
•    izvršavanje korisničkih servisa
•    sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita
•    slanje regularnih poštanskih ili elektronskih poruka
•    procesiranje plaćanja putem kreditnih kartica

Treća lica, sa kojima California Fitness Sport Web Shop ima ugovor, su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

California Fitness Sport Web Shop će eventualno biti prinuđena da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. California Fitness Sport Web Shop može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

Mogućnost ne prihvatanja marketinških aktivnosti
Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja California Fitness Sport Web Shop-a. Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:
•    Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane.
•    Preko California Fitness Sport Web Shop-a Call Centra putem broja telefona +381 (0)21 403 247
•    Putem slanja e-maila na adresu veleprodaja@calivita-scg.com sa temom “Odjava”
•    Slanjem pisma na adresu:
Fitco doo
Ive Ćipika 18
21000 Novi Sad

Pri slanju e-maila i pisma, molimo Vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (n.p.r. e-mail, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana Vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali Vaš zahtev.
California Fitness Sport Web Shop će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali Vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo Vas da notirate da zbog obrade podataka, poštanskih i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 5 radnih dana za e-mail poruke i 10 radnih dana za direktno slanje pošte. Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja.

Takođe treba imati u vidu da i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, informacije o statusu članskog kluba ili ostala obaveštenja koja se tiču California Fitness Sport Web Shop.
Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Za svaku online kupovinu putem Interneta primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. California Fitness Sport Web Shop ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S’ obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. California Fitness Sport Web Shop  koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.
Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web stranica California Fitness Sport Web Shop koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka
California Fitness Sport Web Shop želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih. Ako ste kreirali korisnički nalog na www.calfitsport.com web stranicama, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave.
1.    Pozovite naš Call Centar na broj telefona: +381 (0)21 403 247
2.    Direktno na sajtu iz Vašeg korisničkog profila
3.    Pošaljite zahtev na e-mail: veleprodaja@calivita-scg.com
4.    Slanjem pisma na adresu:
Fitco doo
Ive Ćipika 18
21000 Novi Sad

Molimo Vas da obezbedite aktuelne informacije i promene koje želite da budu napravljene.
Sakupljanje informacija o deci

California Fitness Sport Web Shop neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem Interneta. koja su mlađa od 14 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!

Kontakt
Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:
•    Pozovite naš Call Centar na broj telefona: +381 (0)21 403 247
•    Pošaljite zahtev na e-mail: veleprodaja@calivita-scg.com
•    Slanjem pisma na adresu:
Fitco doo
Ive Ćipika 18
21000 Novi Sad

Opis stanja naruđžbine proizvoda i usluga
1.    Status robe: “Prihvaćena porudžbina”
Nakon završetka procesa online kupovine, kreira se narudžbina i roba se rezerviše u magacinu.
2.    Status robe: “U obradi”
Narudžbina se iz magacina odvaja i priprema za transport.
3.    Status robe: “Primljena uplata”
Evidentirana je uplata kupca.
4.    Status robe: “Spremna za slanje”
Narudžbina je spremna za slanje.
5.    Status robe: “Poslato”
Narudžbina je isporučena na željenu adresu
6.    Status robe: “Odbačeno/odustao”
Narudžbina nije isporučena na željenu adresu. U napomeni će stajati razlog zbog koga roba nije isporučena ili je porudzbina odbacena.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji prilikom online kupovine
Prilikom kupovine u California Fitness Sport Web Shop  poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najaktuelnije (state of the art) tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim California Fitness Sport Web Shop  ne može biti odgovoran za zloupotrebu istih.